Behandelingen

Wij verzorgen onze behandelingen met grote passie en ruime ervaring in het vak. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

U kunt bij PureSilk terecht voor: Hamam behandelingen, Gezichtsbehandelingen, massages, plasmalift, hennabrows, lashlift, permanente make up, wimperextension en hars/wax behandelingen.


 
 

Even voorstellen

Mijn naam is Silke Rikhof en ik ben geboren op 13-12-1991 in Losser. Ik ben gespecialiseerd en gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Door mijn verschillende stages en werkervaringen in de beautybranche heb ik een brede kijk op de uiterlijke verzorging gekregen. Stages in het buitenland (Oostenrijk en Gran canaria) en gewerkt bij Wellness Resort de Zwaluwhoeve, Landgoed de Holtweijde en Hotel Tyrol am Haldensee (4-sterren). Nadat ik terug ben gekomen uit Oostenrijk mei 2014 heb ik gezegd dat ik voor mezelf wilde beginnen. BeautySalon Pure Silk heb ik gestart in augustus 2014. Ik hoop u binnenkort welkom te heten in mijn sfeervolle Beautysalon.

 
 
 

© Mediastap | badepark@salonpuresilk.nl | 0049 59229994529 | Zum Ferienpark 1 (badepark) 48455 Bad Bentheim | Volg ons op Facebook